Технологія капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О0518 Добропілля-Кам’янка на ділянці км 27+000 - км 33+500 - Постніков, Ігор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Під час виконання дипломного проекту було проаналізовано кліматичні умови, побудовано дорожньо-кліматичний графік з початком та закінченням строків виконання будівництва протягом одного року дорожнього одягу. Розраховані обсяги робіт і потреба матеріалів, визначені мінімальні змінні темпи будівництва. Розроблені калькуляції на кожен вид будівельних робіт. Запроектовані технологічні операції, по влаштуванню шарів з щебенево-піщаної суміші, та двух шарів дрібнозернистого асфальтобетону.
Keywords: умови будівництва; аналіз конструкції дорожнього одягу; технологія; дорожній одяг; гарячий асфальтобетон; щебінь; контроль якості робіт