Удосконалення організації перевезення дрібнопартіонних вантажів в міжміському сполученні при обслуговуванні клієнтів ТОВ «Трал Сервіс» - Гейдаров, Ільгар Ділафатович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Встановлено функціональний взаємозв'язок між загальними витратами та параметрами системи доставки, розроблена регресійна модель залежності витрат від факторів впливу на параметри об`єкта дослідження, визначено області ефективного використання каналів доставки різних структур, при яких значення загальних витрат мінімальне, запропоновано методику визначення економічної ефективності від впровадження отриманих результатів. Економічний ефект від впроваджених заходів становить 176,85 грн/т.
Keywords: Канал доставки; структура; витрати; регресійна модель; експеримент; технологічні параметри; міжміське сполучення; дрібнопартіонні вантажі