РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ЗА ВИДАМИ БІЗНЕСУ АТП - Водолажська, Т. О.; Водолажская, Т. А.; Vodolazhska, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Запропоновано методичний підхід до розробки стратегії управління персоналом відповідно до видів бізнесу АТП, який відрізняється від існуючих комплексним урахуванням типу стратегії бізнес-одиниці та її стадії життєвого циклу. Сформовано матрицю стратегій управління персоналом за цими ознаками, сформульовано загальний та детальний їх зміст. Розроблено критерії для оцінювання рівня витрат, якості послуг та впровадження інновацій окремого виду бізнесу АТП, що ґрунтуються на використанні методу бальних оцінок.
РАЗРАБОТКА СТРАТЕГИИ УПРАВЛЕНИЯ ПЕРСОНАЛОМ ПО ВИДАМ БИЗНЕСА АТП
DEVELOPING THE STRATEGY OF PERSONNEL MANAGEMENT BY TYPES OF BUSINESS ACTIVITIES AT MOTOR TRANSPORT COMPANIES
Keywords: стратегія управління персоналом; стратегія окремого виду бізнесу; життєвий цикл виду бізнесу; стратегия управления персоналом; стратегия отдельного вида бизнеса; жизненный цикл вида бизнеса; strategy of personnel management; strategy of a separate type of business activities; life cycle of a business type; 658.310