Модель вибору сервера системи супутникового моніторингу стану будівельно-дорожньої техніки - Нефьодов, Леонід Іванович; Кононихін, Олександр Сергійович; Згонник, Олександр Юрійович; Nefedov, Leonid; Kononykhin, Aleksandr; Zgonnik, Aleksandr; Нефёдов, Леонид Иванович; Кононыхин, Александр Сергеевич; Згонник, Александр Юриевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблена модель вибору сервера системи супутникового моніторингу стану буді-вельно-дорожньої техніки, яка дозволить приймати ефективні науково-обґрунтовані рішення в умовах багатокритеріальності та невизначеності вихідних даних. Дозволить підвищити оперативність і достовірність системи супутникового моніторингу на основі даних, що збирають на ньому.
Model of server selection of satellite monitoring system of the construction and road-building ma-chinery
Модель выбора сервера системы спутникового мониторинга состояния строительно-дорожной техники
Keywords: супутниковий моніторинг; нечіткі дані; точки контролю; показники; сервер; satellite monitoring; fuzzy information; control points; indicators; server; спутниковый мониторинг; нечеткие данные; точки контроля; показатели; 658.512; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.92