Розробка інтернет сервісу з масштабування відеоматеріалів Scale4you - Поздняков, Дмитро Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі був створений сервіс з масштабування відеоматеріалів «Scale4You» у вигляді кросплатформеного інтернет сервісу на основі платформи Django мови програмування Python, розробленого з використанням інструментарію Microsoft Visual Studio 2019.
Keywords: МАСШТАБУВАННЯ; PYTHON; DJANGO; AI; OPENCV; HTML; CSS; JAVSCRIPT; BOOTSTRAP; SUPER RESOLUTION; W3C; VPS