Аналіз розподілу пасажиропотоків на маршруті №8 «602-й мiкрорайон – Вул. Одеська» у місті Харків - Контарєв, Олександр Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Досліджено функціонування трамвайного маршруту №8 «602-й мікрорайон – вул. Одеська». Проаналізовано його основні недоліки та якість пасажирського обслуговування. Запропоновано методику дослідження на основі табличного й візуального спостереження, проведено аналіз заповненості трамвайних вагонів у різні періоди доби та обчислено техніко-експлуатаційні показники маршруту. Побудовано епюри пасажиропотоку та надано рекомендації щодо підвищення ефективності перевезень
Keywords: аналіз якості; міський транспорт; пасажирські перевезення; пасажиропотік; трамвайний маршрут