Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті просп. Тракторобудівників - вул. Краснодарська в м. Харкові - Балаба, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі розглянуті параметри функціонування перехрестя просп. Тракторобудівників - вул. Краснодарська в м. Харкові. Мета роботи - розробка заходів з удосконалення організації дорожнього руху на ізольованому перехресті в м. Харкові шляхом оптимізації параметрів циклу світлофорного регулювання.
Keywords: дорожній рух; регульоване перехрестя; світлофорне регулювання; транспортний потік; затримка транспортних засобів