МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ СТВОРЕННЯ СІМЕЙСТВА ТРАКТОРІВ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Кальченко, Б. І.; Кожушко, А. П.; Kalchenko, B.; Kozhushko, A.; Кальченко, Б. И.; Кожушко, А. П. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Виконано аналіз моделей колісних тракторів, які на даний момент випускаються. Описано методологію створення сімейств тракторів загального призначення. Наведено системність при проектуванні колісних тракторів, за рахунок побудови розчленування системи на ієрархічні рівні.
METHODOLOGICAL FOUNDATIONS FOR THE CREATION OF A FAMILY OF GENERAL PURPOSE TRACTORS
МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ СОЗДАНИЯ СЕМЕЙСТВ ТРАКТОРОВ ОБЩЕГО НАЗНАЧЕНИЯ
Keywords: колісний трактор; методологія створення; системність проектування; ієрархічні рівні; wheeled tractor; development methodology; system design; hierarchical levels; трактор колесный; методология создания; системность проектирования; иерархические уровни; 631.372.002