Винесення в натуру меж земельної ділянки Харківського національного автомобільно-дорожнього університету по вул. Ярослава Мудрого 25 у м. Харків. Частина 1. Підготовка вихідних даних для винесення в натуру меж земельної ділянки для експлуатації та обслуговування корпусів - Москальова, Наталія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: обґрунтування доцільності винесення в натуру меж земельної ділянки головного корпусу ХНАДУ; визначення координат зовнішніх меж землекористування головного корпусу ХНАДУ; оцифрування меж землекористування ХНАДУ в програмі Autodesk Civil 3D; візуалізацію та порівняння результатів моделювання з наявним планом земельної ділянки ХНАДУ; підготовку даних для розбивки меж земельної ділянки ХНАДУ тахеометром Sokkia IM-55 у програмі Topocad.
Keywords: винос меж; дирекційний кут; координати; пряма геодезична задача; репер; розмічування