Формування раціональної системи розвезення продовольчих товарів у мережу ресторанів м. Вінниця - Ленський, Руслан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглядаються питання формування системи розвезення вантажів в мережу ресторанного господарства. В роботі складено розвізні маршрути для доставки продукції в ресторанну мережу в м. Вінниця по запропонованій методиці та визначено техніко-експлуатаційні показники роботи транспорту на маршруті. Визначено собівартість перевезень на запропонованих маршрутах. Результати дослідження мають безпосереднє практичне значення для організації транспортного процесу розвезення вантажів.
Keywords: собівартість перевезень; маршрути доставки