ЗАСТОСУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО СПОСОБУ КЕРУВАННЯ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ РУХУ АВТОМОБІЛЯ «КРАБОМ» - Подригало, М. А.; Бобошко, О. О.; Кайдалов, Р. О.; Нікорчук, А. І.; Бобошко, А. А.; Никорчук, А. И.; Podryhalo, M.; Boboshko, A.; Kaidalov, R.; Nikorchuk, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Запропоновано спосіб руху автомобіля по прямій під кутом до своєї поздовжньої осі за рахунок повороту передніх напрямних коліс й одночасного загальмування коліс зовніш-нього борту. Отримано рівняння, що описує умову забезпечення руху «крабом» повноприводного автомобіля.
ПРИМЕНЕНИЕ КОМБИНИРОВАНОГО СПОСОБА УПРАВЛЕНИЯ ДЛЯ ОСУЩЕСТВЛЕНИЯ ДВИЖЕНИЯ АВТОМОБИЛЯ «КРАБОМ»
APPLICATION OF A COMBINATION METHOD OF VEHICLE CONTROL FOR THE IMPLEMENTATION OF VEHICLE CRIP MOTION
Keywords: комбінований спосіб; рух автомобіля; крутні моменти; рух «крабом»; комбинированный способ; движение автомобиля; крутящие моменты; движение «крабом»; combined method; vehicle movement; torque; crip motion; 629.113-592