Організація системи дистанційного діагностування на прикладі автомобілів Mercedes - Чемеріс, Роман Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи був розглянутий автомобіль з точки зору телематичної системи, розглянуті шляхи здійснення моніторингу технічного стану автомобілів Mercedes та сучасні програми бортової діагностики. Розглянуті існуючі інформаційні системи та технології діагностування. Розглянуті сучасні напрямки вирішення завдань обробки несправностей на прикладі пакету Mercedes me connect.
Keywords: автомобіль; технічне обслуговування; діагностика; GPS; Mercedes; дистанційне діагностування; обладнання; моніторинг