Віртуальна логістика АКС (CSS) - Євтєєв, Вечеслав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Робота присвячена застосуванню хмарних рішень у розвитку автомобільної логістики. Під автомобільною логістикою розуміється, перш за все, інтелектуальна технологія (відповідно логіки розуміння людини) керування дорожнім рухом у цілому та фізичною особою окремого автомобілю. Це є теоретична та практична основа самоорганізації засобів просторово-часової орієнтації транспортних засобів.
Keywords: ClOUD COMPUTING; ЛОГІСТИКА; ВІРТУАЛІЗАЦІЯ; АВТОМОБІЛЬ