Підвищення ефективності функціонування системи доставки косметичної продукції у напрямку Франція – Україна - Апухтіна, Дар'я Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі розглядаються питання підвищення ефективності обслуговування замовників транспортних послуг підприємства за рахунок раціоналізації схеми доставки. Як критерій для оцінювання ефективності процесу постачання вантажів запропоновано використовувати комплексний критерій, який враховує витрати на доставку та часу доставки
Keywords: економічний ефект; міжнародні перевезення; схема доставки; транспортно-експедиційна діяльність; витрати на доставку; час доставки