Реконструкція підвісного пішохідного мосту через річку Лопань біля заводу «Світло Шахтаря» у місті Харкові. Частина 1 - Котелевець, Сергій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі виконується знайомство з нормативними, науково-технічними, сучасними періодичними та електронними джерелами інформації з питань обстеження. Розглядається обстеження конкретного мосту через річку Лопань біля заводу «Світло Шахтаря» у місті Харкові для виконання його реконструкції. Обстежуються всі елементи даного мосту: мостове полотно, прогонова будова, опори, фундаменти, підходи до мосту та русло. Виконується оцінка технічного стану мосту, розраховується його експлуатаційний стан та залишковий ресурс. Робляться висновки.
Keywords: Експлуатаційний стан; залишковий ресурс; нормативні документи; обстеження; пішохідний міст; опори; прогонова будова; технічний стан