Розроблення стенду для експериментального дослідження адаптивного головного світла наземних транспортних засобів. інформаційно-комунікаційна система - Ніконов, О. Я.; Сильченко, В. О.; Никонов, О. Я.; Nikonov, O. J.; Sylchenkо, V. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розроблено інформаційно-комунікаційну систему для експериментального стенду дослідження адаптивного головного світла наземних транспортних засобів. Розроблено програмні, технічні та апаратні рішення взаємодії блоку управління адаптивного головного світла з транспортним порталом.
Разработка стенда для экспериментального исследования адаптивного головного света транспортных средств. информационно-коммуникационная система
Development of the stand for experimental research adaptive front light vehicles. information and communication system
Keywords: інформаційно-комунікаційна система; адаптивний головний світ; транспортний засіб; мехатроніка; телематика; навігаційна система; информационно-коммуникационная система; адаптивный головной свет; транспортное средство; мехатроника; телематика; навигационная система; information and communication system; adaptive front lights; vehicle; mechatronics; telematics; navigation system; 629.3:004.3