Оцінка впливу введення площадок низького входу «low-entry» у структуру носійного кузова на ресурсні характеристики автобуса в експлуатації - Рубан, Д. П.; Крайник, Л. В.; Рубан, Г. Я.; Рубан, Д. П.; Крайник, Л. В.; Рубан, А. Я.; Ruban, D. P.; Krajnik, L. V.; Rouban, A. Y. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Проведено оцінку впливу введення площадок низького входу у структуру носійного кузова на ресурсні характеристики автобуса. Наведено реальні приклади пошкоджень кузова та елементів підвіски. Запропоновано перегляд та уточнення граничних умов для розрахунку МКЕ каркаса кузова та вдосконалення структури та сортаменту труб.
Оценка влияния введения площадок низкого входа «low-entry» в структуру несущего кузова на ресурсные характеристики автобуса в эксплуатации
Estimating the influence of introduction of a «low-entry» grounds in the structure of an integral body on resource characteristics of the bus in operation
Keywords: автобус; експлуатація; площадка низького входу; пасажир; тріщина кузова; автобус; эксплуатация; площадка низкого входа; пассажир; трещина кузова; bus; operation; low entry area; passenger; body crack; 629.113