Модель оцінки якості технологічних процесів виготовлення та встановлення вікон із ПВХ - Марченко, Владислав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено аналіз проблеми оцінки якості технологічних процесів виготовлення та встановлення вікон із ПВХ. Розроблено модель оцінки якості технологічних процесів виготовлення та встановлення вікон із ПВХ за багатьма критеріями, наведено приклади використання розроблених моделей.
Keywords: альтернатива; вікна з пвх; оцінка; нечітка множина; оцінка якості