Властивості та структура зони термічного впливу в наплавках із 12 % хромистих сталей після термічного оброблення - Погрібний, Микола Андрійович; Реброва, Олена Михайлівна; Федоренко, Ганна Анатоліївна; Реброва, Анастасія Олексіївна; Погребна, Еліна Костянтинівна; Гололобова, Олеся Миколаївна; Pohribnyi, Mykola Andriiovych; Rebrova, Olena Mykhailivna; Fedorenko, Hanna Anatoliivna; Rebrova, Anastasiia Oleksiivna; Pohrebna, Elina Kostiantynivna; Hololobova, Olesia Mykolaivna; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті наведено дослідження впливу технології термічного оброблення на структуру і властивості ЗТВ у деталях машин, які підлягали наплавленню в процесі відновлювального ремонту. Розглянута проблематика знеміцнення наплавок високохромистих сталей унас-лідок зміни структури та властивостей ділянок у зоні наплавлення.
Properties and structure of the zone of thermal impact in the surfaces made of 12% of chrome steel after heat treatment
Свойства и структура зоны термического вли-яния в наплавках из 12% хромистых сталей после термической обработки
Keywords: хромисті сталі; наплавка; зона термічного впливу; термічне оброблення; zone of thermal influence; surfacing; chromium steels; heat treatment; хромистые стали; зона термического влияния; термическая обработка.; 621.17; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.100