Технологія проектних та дослідних робіт : конспект лекцій з дисципліни : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Павленко, В. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розглянуті питання охоплюють методи проведення наукових досліджень та експериментів в області автомобільного транспорту, а також огляд новітніх технологій і їх застосування в галузі. Студенти навчаються методам збору та обробки даних з використанням наукових рішень для аналізу інформації. Це дозволяє майбутнім спеціалістам ефективно використовувати технологічні досягнення для покращення дослідницьких та практичних завдань. Призначений для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт».
Keywords: наукові дослідження; інформація; теоретичні дослідження; метод моделювання; експериментальні дослідження; наукова діяльність; наукова творчість; 629.3.018