Вдосконалення процесу ділової оцінки персоналу організації - Лобунець, Альона Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Для досягнення поставленої мети, в роботі досліджено теоретичні підходи до ділової оцінки персоналу організації; проведено аналіз ділової оцінки персоналу ТОВ «СХІД-ТЕЛ» з метою визначення проблемних ситуацій у даному процесі; представлено напрямки, що сприяють вдосконаленню процесу ділової оцінки персоналу в ТОВ «СХІД-ТЕЛ»; обґрунтовано запропоновані заходи на основі розрахунків економічної ефективності.
Keywords: персонал підприємства; ділова оцінка; мотивація; система управління персоналом