Пристрiй аварiйного вимкнення зчеплення - Богомолов, Вiктор Олександрович; Клименко, Валерiй Iванович (My University, 2014)
Пристрій аварійного вимкнення зчеплення, що містить силовий елемент, модуль керування, у якого є живляча пневмомагістраль і керуюча магістраль, який відрізняється тим, що у живлячій пневмомагістралі послідовно перед модулем керування розташовано аварійний ресивер, який має вхід і вихід, вихід пов'язаний з модулем керування, а на вході встановлено зворотній клапан, який відкривається тільки на впуск повітря в ресивер.
Keywords: автотранспортні засоби