15-тиканальний модуль дистанційного управління - Забелін, Богдан Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В проекті було запропоновано конструкцію модуля пристрою, проаналізована схема електрична принципова. Також виконані розрахунки розмірів плати, ширини друкованих провідників, розрахунок надійності. Розроблено технологічний процес складання та виготовлення модулю.
Keywords: модуль; дистанційне управління; елементна база; схема електрична принципова; маршрут технологічного процесу; друкована плата