Дослідження функціональних можливостей сучасних технологій безконтактного заряджання електричних транспортних засобів - Равоян, Тітал Тельманович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломної роботі був зроблений аналіз функціональних можливостей сучасних технологій безконтактного заряджання електричних транспортних засобів. В дипломної роботі розроблена система безконтактної зарядки електричних батарей автомобіля. Розроблена електрична принципова схема випромінювача системи безконтактної зарядки, виконані необхідні розрахунки. В пакеті прикладних програм MicroCap-7 була промодельована робота запропонованої системи автомобіля. У дипломній роботі визначені поняття та функції дидактики, базові поняття дидактики та її об’єкт, мета та предмет діяльності. Розглянуті поняття інженер-педагог та його функції в педагогічній діяльності. Сформовані підходи до формування професійної компетенції інженерів-педагогів. Результати дипломного роботаування роботи можуть бути використані як у навчальному процесі, так і у виробничій діяльності.
Keywords: акумулятори; безконтактна зарядка; безконтактне вимірювання; електромобіль; випромінювач; безпека на дорозі; надійність системи