Спосiб вiдновлення вкладишiв пiдшипникiв - Глушкова, Дiана Борисiвна; Костiна, Людмила Леонiдiвна; Бiлий, Валентин Анатолiйович (My University, 2015)
Спосіб відновлення вкладишів підшипника, що полягає в нанесенні на поверхню тертя покриття, який відрізняється тим, що антифрикційне покриття наноситься іонно-плазмовим напиленням і воно є багатошаровим, причому перший шар мідь-олово, наступний шар - нікель, останній шар - свинець з оловом та міддю.
Keywords: металознавство; металообробка