Освоєння та впровадження в лабораторну практику методу визначення вмісту бітуму в асфальтобетонних сумішах випалюванням - Гаврилін, Євгеній Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі були розглянуті розповсюджені методи проектування складу асфальтобетонної суміші, можливі наслідки порушення запроектованого складу, приведені методи видалення бітумного в’яжучого із асфальтобетонної суміші та перевірки її складу. Аналіз проведених випробувань базової суміші показав суттєву перевагу автоматичного асфальтоаналізатора над методами відділення бітумного в'яжучого за наближеністю результатів до запроектованих, часу проведення випробування, безпечності роботи.
Keywords: випалювання бітумного в’яжучого; контроль якості; тест сучасного обладнання; асфальтоаналізатор; лабораторні випробування