Удосконалення організації перевезень пасажирів на маршруті №6 в м. Камянець-Подільський - Дружинін, Вячеслав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Для визначення раціональної марки автобуса було проведено розрахунки експлуатаційних показників роботи запропонованих марок ISUZU MYY6S та ETALON ETALON. Після розрахунку поточних витрат виявилося, що автобус ISUZU MYY6S має найменші витрати які склали 698940 на рік. Також було проведено побудову графіків роботи автобусів та водіїв на маршрутах. При впровадження запропонованих проектних рішень ТОВ «ТРАНС-ПОДІЛЛЯ» може отримати зниження витрат на 99680 грн/рік для одного автобуса.
Keywords: пасажирський транспорт; пасажиропотік; автобус; маршрут руху; розклад руху