Розробка рекомендацій щодо покращення рівності покриття автомобільних доріг шляхом влаштування поверхневої обробки на прикладі дороги Т1906 м. Лебедин - сел. Довжик в Сумській області - Шерстюк, Павло Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У проекті були розроблені питання: аналізу природно кліматичних умов; аналізу експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги Т1906 на ділянці м. Лебедин – сел. Довжик; обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; технології та організації виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги та усунення ямковості; експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги; контроль якості виконання робіт; охорона праці та навколишнього середовища. Представлене техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; поточний ремонт; аварійні роботи; утримання дороги; поверхнева обробка; контроль якості; охорона праці