Технологічні аспекти ущільнення асфальтобетонної суміші при капітальному ремонті автомобільної дороги Степок − Азовське на ділянці база відпочинку − Азовське - Лещенко, Данило Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються: причини руйнування асфальтобетонного покриття; вплив температури на якість асфальтобетонних сумішей при їх укладанні і ущільненні в дорожньому покритті; технологія і організація ущільнення дорожніх покриттів; визначення параметрів спеціалізованих потоків; технологія і організація робіт з капітального ремонту дорожнього одягу.
Keywords: технологія; асфальтобетонне покриття; руйнування; сітка тріщин на покритті; колія; технологічний процес; ущільнююча здатність котків; тривалість ущільнення; руйнування; будівництво