Технологія та організація виконання робіт з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта км 23+500 – км 43+500 в Харківській області - Горбань, Світлана Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Під час виконання дипломного проекту було проаналізовано аналіз природно-кліматичних умов експлуатації. Виконано аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги, обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт, експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги, технології та організації виконання робіт з ямкового, поточного та капітального ремонту автомобільної дороги.
Keywords: транспортно-експлуатаційний стан; ямковий ремонт; капітальний ремонт; поточний ремонт; експлуатаційне утримання дороги