Інженерно-геодезичні вишукування ділянки складу матеріалів асфальтобетонного заводу у Чугуївському районі Харківської області - Макієнко, Дар'я Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: визначення складу нормативно-правового забезпечення процесу інженерно-геодезичних робіт; топографо-геодезичну зйомку ділянки складу матеріалів за допомогою електронно-оптичного тахеометра на базі встановлених опорних точок винесеними за допомогою GPS-приймача; побудову поверхні виконавчої зйомки з підрахунком загальної кількості об’єму та розміру штабелю щебню на базі складу будівельних матеріалів асфальтобетонного заводу у Чугуївському районі Харківської області.
Keywords: виконавча зйомка; геодезичне обладнання; системи автоматизованого проектування; програмне забезпечення; проектування