Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в Кіровоградській області - Дуда, Богдан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розроблено технологію виробництва асфальтобетонних сумішей для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ технічної категорії в Кіровоградській області. Розраховано конструкцію дорожнього одягу та, враховуючи завданий змінний темп будівництва визначено необхідну продуктивність асфальтобетонного заводу та підібрано основне обладнання для випуску асфальтобетонних сумішей. На основі відомої гранулометрії сировинних матеріалів розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі. Розраховано складське господарство заводу – склади кам’яних матеріалів, мінерального порошку та бітуму. Виконано розрахунок вартості асфальтобетонних сумішей що запроектовані в дорожньому одязі зі складенням відповідних виробничих калькуляцій.
Keywords: асфальтобетонна суміш; асфальтозмішувальна установка; дорожній одяг; технологічна схема; калькуляція вартості