Дослідження невизначеності вимірювань просторових векторів швидкості та прискорення датчиками ADXl335 та MPU6050 - Моргун, Дмитро Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розглянуто методи зменшення невизначеності вимірювань просторових векторів швидкості та прискорення елементів конструкції дорожньої машини. В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра отримані наступні результати: всебічно досліджено трьохосьовий гіроскопи з трьохосьовим акселерометрами ADXL335, MPU6050; оцінено похибки вимірювань просторових векторів прискорення датчиками MPU6050 та ADXL335 без попереднього калібрування. Вони можуть досягати від 0,2 м/с2 до 0,8 м/с2.
Keywords: ADXL335; MPU6050; акселерометр; ковзаюче вікно; невизначеність вимірювань; прискорення; швидкість; цифровий фільтр