Конспект лекцій з дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» : для бакалаврів денної форми навчання : зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Частина 1. - Павленко, В. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуті принципи і підходи, що забезпечують підтримання парку автомобілів на заданому рівні надійності, технічний стан автомобілів, а також причини і закони його зміни в різних умовах експлуатації. Призначений для бакалаврів денної форми навчання зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
Keywords: автомобіль; технічний стан; експлуатація; надійність; 629.3.018