Технологія та організація виконання робіт з будівництва ділянки автомобільної дороги ІІІ категорії довжиною 11 км в Полтавській області - Бережной, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті: кліматичні умови району будівництва, технологія та організація робіт з будівництва водопропускної труби; технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна; технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу; контроль якості.
Keywords: будівництво автомобільної дороги; земляне полотно; водопропускна труба; дорожній одяг; контроль якості