Оцінка ремонтопридатності колісних машин при сертифікаційних випробуваннях - Колєсникова, Аліна Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті проведеної роботи виявлені характерні відмови двигунів тракторів ХТЗ-17221 в реальній експлуатації, встановлені причини цих відмов. Визначено найменш надійні деталі та конструкторськоексплуатаційні заходи, які необхідно вжити для зменшення кількості відмов при експлуатації тракторів. Розроблено методику оцінки ремонтопридатності деталей автотракторних двигунів, визначено критерії оцінки ремонтопридатності деталей автотракторних двигунів.
Keywords: трактор ХТЗ-17221; ремонтопридатність; відмови; деталі двигуна; методика оцінки; критерії; сертифікація