Проект електротехнічного відділення на СТО для легкових автомобілів VW - Мамотенко, Владислав Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – система рульового керування и колеса ходової частини легкового автомобіля. Метою цього дипломного проекту є проектування нової станції технічного обслуговування для легкових автомобілів з розробкою робочої ділянки комп'ютерної діагностики геометрії коліс, регулювання розвал-сходження коліс.Відповідно до поставленої мети у роботі було визначено основні завдання проектування: огляд вітчизняних та зарубіжних підприємств автообслуговування; технологічний розрахунок СТО (річні обсяги, кількість робітників, пости обслуговування, потреба в обладнанні, площі приміщень та зон ТО та ТР, складських приміщень та зон зберігання автомобілів) виконання проектних рішень та розробка генерального плану, виробничого корпусу та зони; конструктивна розробка ділянки комп'ютерної діагностики розвалу-сходження коліс; визначення заходів щодо охорони праці, вимог безпеки, протипожежних заходів та визначення заходів щодо охорони навколишнього середовища; виконана економічна оцінка проектованого СТО за питомими показниками.
Keywords: СТО; ТЕХНОЛОГІЯ; ХОДОВА ЧАСТИНА; РУЛЬОВЕ КЕРУВАННЯ; КОЛЕСА; VW; РОЗВАЛ-СХОДЖЕННЯ