Автомобільний двигун потужністю 50 кВт на базі двигуна 4Ч 7,5 / 7,35 - Звірко, Андрій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У кваліфікаційній роботі бакалавра спроектований автомобільний двигун потужністю 50 кВт. Проведені розрахунок робочого процесу, динамічний розрахунок, розрахунок на міцність основних деталей двигуна. Проведено дослідження процесу детонації в газовому двигуні, визначенні чинники, що призводять до порушення згоряння. Розглянуто питання безпеки життєдіяльності на автопідприємстві і виконана техніко-економічна оцінка ефективності розробки.
Keywords: потужність; витрата палива; детонація; міцність; поршень; шатун; колінчастий вал; ступінь стиснення