МОДЕЛІ КОЛИВАНЬ КУЗОВА АВТОМОБІЛЯ У ПРОЦЕСІ ГАЛЬМУВАННЯ - Богомолов, Віктор Олександрович; Гелло, В. О.; Богомолов, Виктор Александрович; Гелло, В. А.; Bogomolov, V.; Gello, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Запропоновано моделі коливань чотириколісної машини під дією моментів гальмових сил. Моделі дозволяють визначити вертикальні та кутові переміщення непідресореної маси в одній та двох площинах. На основі розроблених моделей виконано розрахунки у середовищі MATLAB/SIMULINK.
МОДЕЛИ КОЛЕБАНИЙ КУЗОВА АВТОМОБИЛЯ В ПРОЦЕССЕ ТОРМОЖЕНИЯ
MODELS OF VEHICLE BODY OSCILLATIONS DURING BRAKING
Keywords: модель; коливання; гальмові сили; комп’ютерне моделювання; модель; колебания; тормозные силы; компьютерное моделирование; model; oscillations; braking forces; simulation; 621.015