Інформаційна технологія вибору платформ графічного моделювання бізнес-процесів підприємств в умовах цифровізації - Тодоров, Микита Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проаналізовано проблему вибору платформи графічного моделювання бізнес-процесів підприємства в умовах цифровізації; Проведено аналіз платформ графічного моделювання бізнес-процесів підприємства. Розроблено інформаційну технологію та модель вибору платформи графічного моделювання бізнес-процесів підприємства. Наведено приклад використання розробленої моделі вибору платформи графічного моделювання бізнес-процесів підприємства.
Keywords: альтернатива; бізнес-процес; інформаційна технологія; критерій; метод аналізу ієрархій