СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ І КОНТРОЛЮ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ БЕЗПЕКИ РУХУ - Миронов, К. О.; Mironov, K. O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Аналізуються причини скоєння ДТП як різновиду порушень ПДР. Показуються нові шляхи для зменшення, попередження та фіксації порушень ПДР шляхом обладнання транспортних засобів системою моніторингу і контролю.
СИСТЕМА МОНИТОРИНГА И КОНТРОЛЯ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ В ОБЕСПЕЧЕНИИ БЕЗОПАСНОСТИ ДВИЖЕНИЯ
MONITORING AND CONTROL OF VEHICLES FOR TRAFFIC SAFETY
Keywords: транспортний засіб; система моніторингу і контролю; дорожньо-транспортна пригода; правила дорожнього руху; транспортное средство; система мониторинга и контроля; дорожно-транспортное происшествие; правила дорожного движения; vehicle; system of monitoring and control; traffic accidents; traffic rules; 656.1