Спосiб пiдвищення надiйностi робочого обладнання малогабаритного навантажувача ПМТС 1200 за допомогою додаткового гiдравлiчного обладнання на базi вихiдної 3D моделi - Єфименко, Олександр Володимирович; Мусаєв, Заур Разилович (My University, 2018)
Спосіб підвищення надійності робочого обладнання малогабаритного навантажувача полягає у послабленні навантаження на робочий орган. Робоче обладнання навантажувача оснащують додатковим гідравлічним обладнанням для перерозподілу основного навантаження, діючого на робочий орган машини під час підйому вантажу, або під час заглиблення робочого органу у ґрунт. Дане гідравлічне обладнання складається з двох додаткових гідроциліндрів, що закріплюють з одного боку на поперечині стріли, а з іншого боку - на робочому органі за допомогою кронштейнів.
Keywords: Машиностроение; Машинобудування; Самоходные машины; Самохiднi машини