Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вул. Харківських Дивізій – вул. Рибалко м. Харків - Гаврилюк, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – організація дорожнього руху на перехресті. Предмет дослідження – вплив організації дорожнього руху на безпеку руху і величину затримки транспортних засобів. Мета роботи – розробка заходів щодо підвищення ефективності організації дорожнього руху на перехресті. Метод дослідження – аналітичний. В роботі запропоновано впровадження світлофорного регулювання на перехресті вул. Харківських Дивізій – вул. Рибалка, організація дорожнього руху на паркувальному майданчику магазину «АТБ». Отримані результати – запропоновані заходи з підвищення безпеки дорожнього руху на перехресті вул. Харківських Дивізій – вул. Рибалка, впорядковано рух на паркувальному майданчику магазину «АТБ».
Keywords: організація дорожнього руху; світлофорне регулювання; перехрестя; дорожній знак; дорожня розмітка