Удосконалення організації дорожнього руху на ділянці дороги Харків – Київ - Курбатова, Ганна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження: Дорожній рух на дорозі Київ-Харків.Мета роботи: удосконалення організації дорожнього руху.Метод дослідження: аналітичний. Отримані результати: запропоновані заходи, які підвищують ефективність організації дорожнього руху. Розроблено заходи, що забезпечують збільшення пропускної можливості елементів дороги і знижують аварійність.Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані для магістральних доріг.
Keywords: дорожньо-транспортна пригода; коефіцієнти аварійності; затримки транспортних засобів; ефективність дорожнього руху