Підвищення ефективності логістичної системи постачання товарів ТОВ «ТД «КАЛИНІВКА-ПРЕМІУМ»» - Герман, Даніїл Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику підвищення ефективності логістичного системи постачання товарів в міському сполученні, за рахунок скорочення загальних логістичних витрат. Визначено раціональна вантажність автомобіля для розвезення продукції в м. Київ по запропонованій методиці та отримано економічний ефект.
Keywords: витрати на перевезення; ланцюг постачання; логістична система; постачання; складські витрати