Перспективи використання різних видів автомобільного палива - Аргун, Щ. В.; Круковська, А. В.; Круковская, А. В.; Arhun, Shch.; Krukovskaya, А. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Розглянуті класичні види палива такі, як бензин, дизпаливо, газ і альтернативні – біодизель, рідкий азот, водень, електрична енергія. Проведений аналіз їх переваг і недоліків показав, що найбільш перспективним видом є електрика, бо вона є більш безпечною, економічною, чистою, особливо при використанні альтернативних джерел електричної енергії (вітру, сонця тощо).
Перспективы использования разных видов автомобильного топлива
Prospects of using different kinds of automobile's fuel
Keywords: автомобільне паливо; електромобіль; альтернативне паливо; електрика; ДВЗ; автомобильное топливо; электромобиль; альтернативное топливо; электрика; ДВС; automobile's fuel; electric car; alternative fuel; electrician; internal combustion engine; 629.341