Комплекс інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги Н13 Львів – Самбір – Ужгород з км 67+450 до км 69+950 - Пархомович, Антон Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення інженерно-геодезичних вишукувань автомобільних доріг загального користування, підготовчі роботи для проведення інженерно-геодезичних вишукувань ділянки автомобільної дороги Н13 з км 67+450 до км 69+950, аналіз вихідних топографо-геодезичних даних та матеріалів про ділянку автомобільної дороги, аналіз методів виконання польових інженерно-геодезичних вишукувань, огляд геодезичного обладнання використаного для виконання вишукувань, створення планово-висотного обґрунтування, топографічне знімання ділянки автомобільної дороги, побудову цифрової моделі місцевості за результатами інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці вишукувань автомобільної дороги Н13 Львів – Самбір – Ужгород з км 67+450 до км 69+950.
Keywords: GNSS; геодезичні вишукування; тахеометр; рельєф; роботизований тахеометр цифрова модель ситуації; цифрова модель місцевості