Підвищення ефективності транспортного обслуговування роздрібних торговельних мереж у місті Дніпро - Мірошина, Карина Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ТОВ «ВВ-Профит» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 року. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: вантаж; роздрібна торгова мережа; маршрут; розвезення вантажів; ефект