МОДЕЛІ ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ РАДІОЧАСТОТНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ НА СКЛАДІ - Плугіна, Т. В.; Реут, О. Л.; Плугина, Т. В.; Pluhina, T.; Reut, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглядається задача проектування системи радіочастотної ідентифікації на складі. Побудовано технологію автоматизованого проектування системи радіочастотної іде-нтифікації. Запропоновано характеристики мітки та зчитувача для побудови моделей вибору комплекту технічних засобів системи радіочастотної ідентифікації на складі.
МОДЕЛИ ПРОЕКТИРОВАНИЯ СИСТЕМЫ РАДИОЧАСТОТНОЙ ИДЕНТИФИКАЦИИ НА СКЛАДЕ
MODELS OF DESIGNING A SYSTEM OF RADIO-FREQUENCY IDENTIFICATION IN THE WAREHOUSE
Keywords: ідентифікація; технологія автоматизованого проектування; мітка; зчитувач; идентификация; технология автоматизированного проектирования; метка; считыватель; identification; the technology of automated designing; tag; reader; 681.5.015:658.786