ВИЗНАЧЕННЯ РОЗМІРІВ ПОШКОДЖЕНЬ ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ НА ОСНОВІ ФРАКТАЛЬНОГО МЕТОДУ ОБРОБКИ ЗОБРАЖЕНЬ - Полярус, О. В.; Сотнікова, М. М.; Самойленко, М. С.; Полярус, А. В.; Сотникова, М. Н.; Polyarus, A.; Sotnikova, M.; Samoilenko, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Запропоновано методику визначення розмірів пошкоджень на дорожньому покритті на основі фрактальної обробки зображень.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ РАЗМЕРОВ ПОВРЕЖДЕНИЙ ДОРОЖНОГО ПОКРЫТИЯ НА ОСНОВЕ ФРАКТАЛЬНОГО МЕТОДА ОБРАБОТКИ ИЗОБРАЖЕНИЙ
DETERMINATION OF ROAD PAVEMENT DESTRUCTION DIMENSION ON FRACTAL BASIS METHOD FOR IMAGE EXAMINATION
Keywords: фрактальний метод обробки зображень; пошкодження дорожнього покриття; фрактальна розмірність; фрактальный метод обработки изображений; повреждение дорожного покрытия; фрактальная размерность; fractal image processing method; road pavement destruction; fractal dimension; 530.1.537.86+621.396.96